Expertområden

Har du känslan av att något, eller det mesta, skaver i ditt liv? Stressen bara växer, på insidan och i vardagen, och du hittar inte vägar ut ur den. Kanske även dina relationer stressar dig.

Så att andra människors närvaro i ditt liv för det mesta känns mer påfrestande än närande. Kanske känner du dig allt oftare ledsen, orolig, uttråkad eller uppgiven. Med en självkänsla som dalar. Allt oftare arg på och missnöjd med dig själv. Eller är du en av dem som förlorat någon eller något som var väldigt värdefullt för dig?  Och nu vet du inte hur livet ska kunna bli meningsfullt igen?

Det här, och mycket mer, ett inkännande och djupt lyssnande kan jag hjälpa dig att acceptera det du inte kan förändra. Möta dig där det känns tungt och svårt. Hjälpa dig att söka lösningar och bättre sätt att funka i det som går att förändra. Inspirera dig att se vad du behöver tanka upp dig själv med och hitta sätt att göra det på. Möta dig i din önskan om att må bra och skapa ett liv där kan vila, vara aktiv och njuta. I vardagen. Oavsett vad du varit med om och hur ditt liv ser ut. Inom dig finns alltid något helt och starkt som vill fortsätta växa, som vill må bra. Det är den delen av dig jag vill hjälpa dig att återknyta kontakt med.

Behöver du hjälp med…

Mamma

Att vara, eller bli, förälder? Att få stöd efter trauma eller kris som drabbat dig under graviditet/födande/föräldraskap? Eller har ångest/nedstämdhet som påverkar hur du funkar som förälder?

Sex

Att få dina relationer till andra att fungera bättre? Gå in i nära relationer över huvud taget? Få stöd när en relation tar slut?

Trauma

Att bearbeta trauman, eller andra svåra livshändelser du varit med om, som stör dig i ditt liv här och nu?

Utbildning

Utbildning för professionella