MAMMARUMMET. Online-grupp.

Oct 31, 2021 19:30 - Nov 21, 2021 21:00

Online-grupp för nyblivna mammor

NU ÖPPNAR MAMMARUMMET FÖR DIG MED BEBIS 0-6 MÅNADER!

Det här är för dig som tycker livet som mamma är utmanande, påfrestande och tungt. Som saknar lyckokänslor, men har ett överflöd av skuld- och otillräcklighetskänslor. Som känner dig ensam, fysiskt och känslomässigt. Som har en bebis som är mellan 0 – 6 månader. 

Jag känner igen det du är i. Vill möta dig där. Och hjälpa dig vidare. Inte till lyckolandet. Men till en plats där du kan känna dig som den du vill vara, som mamma.  Det här är för dig som vill dit. Och som vill vara med i en grupp, eftersom du längtar efter mer sällskap i mammalivet! 

Vi kommer träffas fyra söndagkvällar mellan 19.30 – 21.00:

31 oktober: Fokus BEBIS. Hur göra med rutiner/ dygnsrytm/ temperament/ anknytning.
7 november: Fokus DU SJÄLV. Hur göra med depp, jobbiga tankar, ångest, stress.
14 november: Fokus: RELATIONEN. Jjämställdhet/ lust&olust/ kommunikation.
21 november: Fokus: MAMMA-BOOST! Bli den mamma du vill vara! Massor av näring för att du ska må bra!

För att det ska bli bra för dig behövs input från två håll:
1) Mitt. Jag lovar är att fylla på med massor av kunskap om bebisar, anknytning, föräldraskap, relationer. Utifrån från vad du och de andra i gruppen frågar efter och behöver (Q&A).Peppa och stötta dig till platsen du vill vara på som mamma!
2) Ditt. Genom att är göra dig själv värdefull. Lyssna in vad du längtar efter och behöver veta, förstå, lära, dela.  

Och så här är det: Du är en av de viktigaste människorna för ditt barn. När du är omtänksam mot dig själv kommer det vara lättare att vara mamma. Det hänger ihop. Så kom! Följ med in i Mammarummet! Jag ser så fram emot att få möta dig, precis där du är! Få ge näring till ditt växande, som mamma och människa.

PRIS OCH VILLKOR:
Anmäl på formuläret nedan. Din plats är bekräftad när du har betalt in avgiften. Lägre pris vid snabb anmälan (se Early Bird)!
OBS! Max 12 personer kan delta. (Hög efterfrågan på online-grupp så anmäl dig så snart du kan!)
Du kan avboka fram till en vecka innan start. Därefter ingen återbetalning oavsett skäl till avbokning. Du kan överlåta din plats (till annan kvinna med bebis mellan 0-6 månader).

BONUS:
1) Delta i en exklusiv Facebook-grupp för er grupp! Där jag delar med mig av tips, inspiration och förslag på sånt du kan göra mellan träffarna, som är bra för dig och din bebis. Där du kan lära känna de andra som deltar ännu bättre. Om du vill.
2) För dig som vill och behöver erbjuder jag en privat online-session som komplement till gruppträffarna (50 minuter för 1 300:-  eller 80 minuter för 1 950:-).

VAD SÄGER DELTAGARE FRÅN TIDIGARE ONLINE-GRUPPER?
* ”Träffarna var givande på många sätt! Modiga medmammor som öppnade upp och delade med sig kring det mesta la grunden, med Eva som bollplank och med forskning som stöd.”

”Jag känner inga andra mammor så jag har ingen att prata med om mamma-tankar och föräldraskap. Detta var ett perfekt tillfälle för det! Och i och med att alla vågade prata om högt och lågt så fick jag stöd i både lätta och tyngre tankar vilket kändes väldigt skönt!”

”Evas kunskap och möjlighet att möta upp med teorier och forskning gav en extra tyngd i samtalen.””Fantastiskt med en psykolog som cirkelledare!”

”Zoom var jättebra! Så skönt att kunna vara i hemmets trygga vrå och prata om djupa ämnen”

VEM ÄR JAG SOM LEDER GRUPPEN?
Jag är psykolog, barn-och föräldrapsykoterapeut med vidareutbildningar i sexologi och traumabehandling (EMDR) som specialiserat mig på anknytningsteori, föräldrablivande och utvecklingspsykologi inkl “Infant mental Health”Jobbar i dag på barnmorskemottagning, BB och förlossning på Gotland. Plus i eget eget företag, Psykolog Eva Lyberg. Har tidigare jobbat på BUP Småbarnsteam, neonatalvårdsavdelningar, förlossningsklinik, BB och egen samtalsmottagning. Handleder och föreläser för barnmorskor, neopersonal och BHV-sjuksköterskor. Författare till boken ”Anknytning och samspel i Barnhälsovården”, Gothia Kompetens (ges ut VT 2021). Finns på Instagram: @mammapsykologi.

Boka Nu

Pris: 2495sek

Early Bird Pris: 1995sek (till October 24, 2021)