Naturvandring i Tacksamhet

Aug 25, 2019 10:00 - Aug 25, 2019 13:00

no alt text set

Sensommartid är en bra tid att se på sin skörd. En tid att känna tacksamhet för det vi skapat och för livets gåvor.

Det finns tydliga forskningsresultat som visar samband mellan att kunna känna tacksamhet och en inre upplevelse av lycka. Alltmer forskning visar också hur välgörande det är att vara i naturen bl a för att läka från ”stress-sjuka” (hör av dig om du vill ha referenser till studier!).

Under vandringen kommer du bli vägledd och inspirerad att komma i djupare kontakt med naturen och med känslan av tacksamhet. Du kommer bli presenterad för och få ta kontakt med elementen jord, luft, eld och vatten. I varje element möter du aspekter av dig själv och ditt liv. I varje element kommer du möta det du i hjärtat känner dig tacksam för, i just den aspekten.

Om du känner nyfikenhet på vad kombinationen Natur och Tacksamhet kan göra för dig, så är den här guidade vandringen en sensommarförmiddag i natursköna Nyckelviken perfekt för dig!

Det här sättet att att möta dig själv i kontakt med elementen öppnar ett helt nytt sätt att vara i naturen. Det är ett uppvaknande till barnets magiska värld, som vi alla har tillgång till, oavsett fysisk ålder. Där du kan låta nuet bli ett magiskt ögonblick, i total närvaro. Och känna tacksamhet över känslan av att landa i din kropp, i ditt nu. När du hittar lugnet i dig själv, precis som du är, precis där du är. Praktisk info:
Vi samlas på den andra parkeringen i Nyckelviken (den första ligger precis vid infarten, den tredje är där vägen tar slut och denna ligger mitt emellan). Kom i god tid, det brukar bli trångt om p-platser!

Vandringen tar mellan två och tre timmar.

I tacksamhet för alla gåvor naturen ger till mig, kommer jag att genomföra denna vandring utan kostnad till dig som deltar.

Om du vill, ta med matsäck och stanna på gememsam lunch efter vandringen.

Varmt välkommen!
Eva

Om vandringsguiden:
Eva Lyberg är psykologen och psykoterapeuten som hittat vägen till personligt växande, helande och balanserande genom djupare kontakt med naturen. Hon är utbildad till ”Priestess of the Nature”, en väg som utgår från kontakt med naturen, elementen, ett följande av årshjulet och årstidernas växlingar, i medvetenhet om det cykliska förloppet av liv, död och återfödelse som återfinns i naturen och i allt som är.

 

Pris: 0sek

Boka nu

När du har skickat in bokningsformuläret skickar vi dig ett mail med betalningsuppgifter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.