Må bra i fjärde trimestern!

May 23, 2022 19:00 - May 23, 2022 20:30

Mamma och bebis

Den där första, skälvande tiden. Bebisen är ny i världen. Så omogen hjärna och nervsystem. Så ovan vid nya sätt att funka med sin kropp.

Kanske är du helt ny som mamma. Ska bli en ny version av dig själv. Samtidigt som kroppen förändras totalt. Samtidigt som du ska lära känna den lilla och möta upp bebisbehov. Samtidigt som du möter egna och andras förväntningar om bebis-lyckobubblan. Ofta långt ifrån hur det verkligen känns den här första, omvälvande tiden.

Kanske har du barn sen innan. Och mörka, tunga minnen från fjärde trimestern perioden. Nu så rädd att det ska upprepas. Samtidigt som du har andra barn du behöver foka på också när nästa bebis kommer.

Och det är en viktig tid för er. Samspelet mellan er blir grunden för barnets anknytning till dig. Du vill att det ska bli bra. Du vill må bra.

Såklart kommer det spela roll “vilken slags bebis det blir”!

Hur du själv haft det som barn själv kommer också spela roll. Ditt inre barns minnen kommer upp till ytan när du själv väntar och har fått barn. Du behöver veta att och hur du kan göra annorlunda än dina föräldrar, så du kan vara en trygga anknytningsperson för ditt barn.

Och vet du: det finns mycket du kan göra för att fjärde trimestern ska bli en tid som du upplever och inte bara överlever.

Som vad då, undrar du. Vad kan hjälpa? Vad kan du förbereda? Följ med när jag guidar dig i det du behöver veta för att må bra som mamma i fjärde trimestern!

Efter föreläsningen kommer du:

• Förstå bebisars kroppsspråk = lättare tolka och möta din bebis behov

• Veta vad din fjärde-trimester-bebis kan och inte kan klara = anpassa dina förväntningar och mammaskap efter det

• Känna dig tryggare i att skapa fina möten mellan bebisen och dig

• Vara peppad för att preppa hur du ska ta hand om dina egna behov den här tiden

• Vara inspirerad att inkludera och planera fjärde trimestern med andra vuxna

• Veta hur du kan stödja dig själv i ditt inre arbete mot att bli den mamma du vill vara

Allt jag lärt och vet om hur bebisar funkar, vad mammor behöver för att må bra och vad samspelet mellan bebis och förälder behöver för att fungera kommer jag dela med mig av till dig!

Du kommer få massor av värdefull kunskap om hur nyfödingar funkar, råd om hur du kan guida och stötta dig själv i allt det nya. Allt för att du ska må bra på resan genom fjärde trimestern

Boka Nu

Pris: 250sek